Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vajrépát meghámozzuk és körülbelül egy centiméteres kockákra vágjuk.Egy lábasban a vajat és az olívaolajat felmelegítjük, beletesszük a felkockázott vajrépát és pár percig pároljuk, pirítjuk. Felöntjük a zöldség alaplével és lefedve 10 percet főzzük, majd hozzáadjuk a rizst, amivel még 15 percet gyöngyöztetjük a levest.Végül sóval, borssal ízesítjük. Tányérokra szedjük, megszórjuk reszelt parmezánnal, meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel és azonnal fogyasztjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
tálaláshoz:
8 ek durvára reszelt parmezán
fél csokor petrezselyem
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.12 21:49
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vajrépát meghámozzuk, centiméteres kockákra, olívaolajat felmelegítjük, felkockázott vajrépát, zöldség alaplével, apróra vágott, petrezselyemmel, gyöngyöztetjük, felmelegítjük, centiméteres, felkockázott, petrezselyem, olívaolajat, meghámozzuk, fogyasztjuk, parmezánnal, beletesszük, hozzáadjuk, megszórjuk, tálaláshoz, meghintjük, Tányérokra, körülbelül, olívaolaj, ízesítjük, Felöntjük, alaplével, parmezán, pároljuk, lábasban, vajrépát, pirítjuk, vajrépa, kerek szemű rizs, olívaolaj, zöldség alaplé, bors,
|
|
|
|
|